Brug Fessors skole/hjem-statistik til skole/hjem-samtaler

MatematikFessors skole/hjem-statistik hjælper dig med at bevare det store overblik over dine elevers faglige udfordringer og stærke sider.

Når du bruger skole/hjem-statistikken, kan du nemt forberede dig til de forskellige skole/hjem-samtaler i løbet af skoleåret. Samtidig kan du bruge skole/hjem-statistikken som et stærkt værktøj til at evaluere dine elever, og få hjælp til at formidle den viden til forældre og elever.

Et stærkt værktøj til skole/hjem-samtaler

På forsiden af Fessors Lærerværelse finder du i menuen Indsigt genvejen til Skole/hjem-statistik. I statistikken kan du blandt andet se:

  • elevens deltagelse i det indhold, du har givet for på MatematikFessor
  • hvor meget eleven selv har trænet – og hvordan det overordnet er gået
  • hvor mange videoer/lektioner eleven har set – og om eleven mener at have forstået dem
  • en detaljeret oversigt over dine elevers stærke og svage sider i de forskellige emner, eleverne har arbejdet med.

Ved at klikke på de forskellige emner er det muligt at gå endnu mere i dybden og granske de underemner, eleven har arbejdet med.

SE VIDEOGUIDEN: Analyse og skole/hjem-statistik

Tag noter direkte på MatematikFessor

Nederst på siden med analysen for den enkelte elev er der to notatfelter. Et, hvor du blandt andet kan skrive om elevens deltagelse i timerne, notere elevens sociale egenskaber, og hvad der ellers måtte være relevant at tale om til skole/hjem-samtalen. Og et, hvor du under skole/hjem-samtalen kan skrive noter om den opfølgning, I aftaler. På den måde kan du samle alle dine noter om eleven ét sted. Det gør det nemt at finde frem og bruge næste gang, det er tid til en skole/hjem-samtale.

Skole/hjem-analysen er lige til at printe, så forældrene kan få oversigten med hjem efter samtalen. Husk at slå felterne Noter og Opfølgning fra på knappen Tilpas, der ligger lige ved siden af print-knappen.

LÆS OGSÅ: Brug den avancerede visning og få overblik over elevernes udvikling

Lav analyser i løbet af året, og følg dine elevers udvikling

Skole/hjem-analysen er ikke kun beregnet til skole/hjem-samtalerne. Du kan også lave og printe en analyse fx en gang i kvartalet, så det bliver overskueligt at følge den enkelte elevs udvikling i emnerne på MatematikFessor i løbet af skoleåret/-årene. Vi har gjort det så nemt at følge med i elevernes faglige udvikling, at vi med god samvittighed kan sige:

God fornøjelse med analysearbejdet!

LÆS OGSÅ: Få 96 gode idéer til indendørsaktiviteter, når vejret driller

Prøv quizzen: Test din viden om MatematikFessor

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search