Matematikfessor flytter snart

Det nye Matematikfessor er klar til brug, og det betyder, at den gamle Matematikfessor snart flytter ud og overlader nøglerne til den nye Fessor.  

Men hvad betyder det for dig som bruger? Det kan du få svar på herunder. 

Skal jeg være opmærksom på noget inden sommerferien? 

  • Op til sommerferien kan du både tilgå det nye og det gamle Matematikfessor som normalt. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du selvfølgelig skal planlægge din undervisning i det kommende skoleår med udgangspunkt i det nye Matematikfessor.

  • Hvis du gerne vil være dus med det nye Matematikfessor, før skoleåret starter, kan du gå på opdagelse på siden og fx se vores videoguides, som hjælper dig godt i gang med at bruge de forskellige funktioner. 

Hvad sker der af ændringer i sommerferien? 

  • Det nye Matematikfessor bliver det primære site. Det betyder, at det fra og med juli måned ikke længere er muligt for elever at tilgå det gamle Matematikfessor. Som lærer har du stadig mulighed for at logge ind, så du kan se dine elevers historik. 

Hvordan kommer jeg godt i gang efter skolestart? 

  • Vi anbefaler, at du allerede nu går på opdagelse i det nye Matematikfessor og bruger vores guides og FAQ til at finde svar på dine spørgsmål. I det nye skoleår vil vi løbende sende dig opdateringer og tips til, hvordan du kan bruge platformen. 

Kommer der mere nyt på det nye Matematikfessor? 

  • Vi arbejder både på nyt indhold og nye funktioner, og til skolestart lancerer vi badges, som eleverne kan optjene, når de løser opgaver. Der kommer også en oversigtsside til eleverne, hvor de fx kan se tildelinger og det senest optjente badge.  

Hvad kommer ikke med på det nye Matematikfessor? 

  • På det nye Matematikfessor har vi haft fokus på at gøre indholdet bedre og platformen mere overskuelig. Vi har taget det bedste indhold og de vigtigste funktioner med, men har i den forbindelse også været nødt til at sortere dele af indholdet og visse funktioner fra. Vi har tilføjet nyt og endnu bedre indhold – fx har vi samlet statistikken i ét overskueligt overblik.

  • Dine elevers historik fra det gamle Matematikfessor følger desværre ikke med over på det nye. Du vil frem til julen 2024 have adgang til historikken på det gamle Matematikfessor, og du vil kunne se aktuelle data under Evaluering i topmenuen. 

Har du flere spørgsmål?
Du kan finde svar i vores FAQ, som opdateres løbende, eller tage kontakt til din læremiddelkonsulent eller vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe. 

Du kan besøge det nye Matematikfessor lige her.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search