Vil du være med til at gøre
MatematikFessor endnu bedre?

Bliv medlem af FessorPanelet og få indflydelse på, hvordan fremtidens MatematikFessor skal se ud. Som skolelærer er du ekspert i, hvordan portalen indgår i undervisningen. Derfor vil vi meget gerne invitere dig med i udviklingen af portalen.

Som medlem af FessorPanelet vil du ind imellem modtage e-mails med spørgsmål og andre initiativer. Ofte tilbyder vi en form for kompensation for din hjælp. Selvom du er tilmeldt, er du ikke forpligtet til at deltage og kan til hver en tid afmelde dig.

Lige nu trækker vi lod blandt alle nye tilmeldte om 2 præmiesæt på:

  • Et gavekort på 500,- til bøger + 4 biografbilletter med guf

Konkurrencebetingelser

  1. For at deltage i lodtrækningen skal du være tilmeldt FessorPanelet.
  2. Lærere med adgang til MatematikFessor kan tilmelde sig FessorPanelet.
  3. Der udtrækkes to tilfældige vindere, som hver modtager et præmiesæt på: Et gavekort a 500,- til bøger fra Lindhardt & Ringhof / Alinea / Akademisk Forlag, samt 4 biograf- og gufbilletter til Nordisk Films biografer.Det er ikke muligt at få udbetalt et kontantbeløb i stedet for præmien.
  4. Vinderne bliver fundet ved lodtrækning blandt de lærere, der har tilmeldt sig FessorPanelet i perioden fra d. 17. maj 2021 til d. 20 juni 2021 kl. 12:00.
  5. Vinderne bliver fundet d. 21 juni og får direkte besked på e-mail.

Start typing and press Enter to search

Gør som over 2.000 andre matematiklærere

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!