Få 96 gode idéer til indendørs bevægelsesaktiviteter

Selvom det er vinter, og temperaturen er omkring frysepunktet, har eleverne stadig brug for at bevæge sig. På MatematikFessor kan du finde masser af indendørs bevægelsesaktiviteter, hvor matematikken er i fokus.

Når du blander bevægelse og matematik, opstår der gode effekter. Den helt klassiske effekt er, at der i elevernes hjerner dannes flere nerveforbindelser, når de både tænker og bevæger sig. Det betyder, at eleverne bliver bedre til at huske og anvende den matematik, de arbejder med.

Sådan finder du bevægelsesaktiviteterne

Den nemmeste måde at finde de indendørs bevægelsesaktiviteter på er at søge på Bevægelse i kategorien Aktiviteter. Dem finder du på det orange symbol med keglen, eller ved at følge dette link, når du er logget ind på MatematikFessor.dk. Husk at indstille klassetrinnet, så du kun får vist de relevante aktiviteter.

Herunder finder du en oversigt med mange af de indendørs bevægelsesaktiviteter, der ligger på MatematikFessor.dk. I oversigten er de inddelt i to kategorier. De korte, der tager mellem 0-25 minutter at lave, og de længere aktiviteter, der varer 30 minutter eller mere.

Alle aktiviteterne og de tilhørende materialer er selvfølgelig lige til at printe ud.

Klik og print grafikken ud her

LÆS OGSÅ: Få 89 idéer til udendørsaktiviteter, der skaber bedre trivsel

Rigtig god fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search