Få 96 gode idéer til indendørsaktiviteter, når vejret driller

Selvom frosten bider fra sig, eller regnen står ned i stænger, så har eleverne stadig brug for at bevæge sig, mens de arbejder med matematik. På MatematikFessor kan du finde masser af indendørsaktiviteter, der holder blodet i gang, selvom I holder jer inden døre.

Når du blander bevægelse og matematik, opstår der gode effekter. Den helt klassiske effekt er, at der i elevernes hjerner dannes flere nerveforbindelser, når de både tænker og bevæger sig. Det betyder, at eleverne bliver bedre til at huske og anvende den matematik, de arbejder med.

Sådan finder du bevægelsesaktiviteterne

Den nemmeste måde at finde indendørsaktiviteterne på er at søge på BEVÆGELSE i kategorien “Aktiviteter”. Dem finder du på det orange symbol med keglen. Eller ved at følge dette link, når du er logget ind på MatematikFessor.dk. Husk at indstille klassetrinnet, så du kun får vist de relevante aktiviteter.

Herunder finder du en oversigt med mange af de indendørsaktiviteter, der ligger på MatematikFessor.dk. I oversigten er de inddelt i to kategorier. De korte, der tager mellem 0-25 minutter at lave og de længere aktiviteter, der varer 30 minutter eller mere.

Alle aktiviteterne og de påkrævede materialer er selvfølgelig lige til at printe ud.

Rigtig god fornøjelse

Klik og print grafikken ud her

LÆS OGSÅ: Få 89 idéer til udendørsaktiviteter, der skaber bedre trivsel

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Gør som over 1.500 andre matematiklærere

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!