SuperTræner-kontrakter

Her kan du finde vores SuperTræner-kontrakter, som du kan printe til dine elever. Du kan vælge imellem tre kontrakter for hhv. 1 uge, 14 dage eller 1 måned.

I matematik er det mindst lige så vigtigt at vedligeholde sine færdigheder og blive ved med at udvide sit matematiske begrebsapparat, som det er i dansk at vedligeholde læsehastighed og blive ved med at udvide ordforråd og begrebsapparat. I dansk bliver nogle elever hjulpet på vej af læsekontrakter – og nu kan du nemt og bekvemt lave en tilsvarende kontrakt i matematik. På Ellemarkskolen i Køge er man allerede i gang – læs mere om deres arbejde med SuperTræner-kontrakterne her.

Læs også mere om SuperTræneren eller se vores to videoguides SuperTræner 1 og SuperTræner 2, hvor vi gennemgår de fleste funktioner i SuperTræneren. Har du ikke SuperTræneren, kan du bestille et gratis prøveabonnement her eller ringe til vores salgsteam på 26 82 19 99.

Søg

Gør som over 1.000 andre matematiklærere


Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!