Videoguides

Se de ultrakorte videoguides og bliv endnu skarpere på MatematikFessors mange funktioner og muligheder, så du kan få en effektiv arbejdsdag.

Introduktion til MatematikFessor

I denne korte introduktion får du et indblik i, hvad du bliver præsenteret for, når du logger ind på MatematikFessor. Vi viser dig også, hvor du finder SuperTræneren og GeometriFessor.

Kom godt i gang med MatematikFessor

I denne videoguide viser vi dig, hvordan du kommer i gang med at bruge portalen. I 3 trin gennemgår vi, hvordan du opretter et hold, finder indhold og ser holdkalenderen.

Opret et hold

Opret et hold

I denne video guider vi dig igennem, hvordan du opretter et hold for hele klassen. Vi viser dig også, hvordan du eksempelvis opretter niveauhold for specifikke elever.

Rediger, del og slet et hold

Rediger, del og slet et hold

Vi viser dig, hvordan du redigerer og sletter et hold samt sletter elever fra et hold. Du lærer også, hvordan deler hold med dine kollegaer, så I kan lave noget fælles planlægning.

Søg indhold frem til din undervisning

Søg indhold frem til din undervisning

Vi guider dig igennem, hvordan du søger indhold frem til din undervisning. Derudover gennemgår vi de forskellige indholdstyper og giver konkrete tips til, hvordan du kan bruge dem.

Planlæg indhold til din undervisning

Planlæg indhold til din undervisning

I videoen gennemgår vi, hvordan du planlægger og tildeler indhold til dine hold. Vi viser dig også, hvordan du fjerner og tilpasser opgaver og videolektioner fra undervisningsforløb og opgavesæt.

Rediger tildelt indhold

I denne video viser vi dig, hvordan du indstiller og redigerer tildelt indhold. Vi viser dig også, hvordan du forlænger tiden og tilføjer flere opgaver til de hurtige elever.

Bogreolen

Vi giver dig en kort gennemgang af årsplansbøgerne i Bogreolen. Vi viser dig også, hvordan lærere og elever kan bruge årsplansbøgerne, løse opgaver og se korte forklaringsvideoer.

Opret og planlæg fra en årsplan

Vi guider dig igennem, hvordan du kommer i gang med at bruge og tilpasse årsplaner (både med og uden GeometriFessor-opgaver), så de passer til den faglige progression, du har valgt.

Analyse og skole/hjem-statistik

I denne video viser vi dig, hvordan du kan bruge statistikken til skole/hjem-samtalerne. Vi viser dig også, hvordan du anvender statistikken til at få overblik over elevens arbejde og progression.

Start typing and press Enter to search

Gør som over 1.500 andre matematiklærere

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!