Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
EduLab ApS
Emdrupvej 115A, 3. og 4. sal
2400 København NV
Telefon: 88 82 66 77
CVR: 2969 1800
E-mail: Support@edulab.dk

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamler vi oplysninger om dig. Vi bruger dem til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncering, så vi kan give dig en bedre brugeroplevelse.

Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de informationer, vi modtager, er derfor anonyme.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Det bruger vi cookies til

Vi anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere, hvor de kommer fra samt oplysninger om målgrupper, interesser, adfærd osv. for at tilpasse indhold og målrette annoncer herefter.

Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter 26 måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

Cookies fra Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafik og adfærd på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

  • Vi anvender følgende annoncenetværk:
  • Google Adwords
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Du har mulighed for at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: https://minecookies.org/fravalg

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved besøg på websitet, registrering, kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrev, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamler vi oplysninger om navn, skole, kommune, adresse, e-mail og telefonnummer.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere, som vedrører adfærd på websitet og interaktion med indholdet. I den forbindelse registrerer vi desuden automatisk oplysninger om de computere, smartphones eller andre andre enheder, du benytter dig af såsom operativsystem, geografiske lokationer, netværkslokation, IP-adresse og browserkonfiguration herunder browser-ID og browser-adfærd.
Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Oplysninger til tredjepart

Vi benytter en række tjenester som Vimeo, WordPress, MailChimp, Google LLC og Facebook Inc. til opbevaring og behandling af data. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, da de opfylder EU-U.S. Privacy Shield. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Databehandlere som WordPress, Google Analytics v/Google LLC, MailChimp og Facebook Inc. er etableret i USA. Overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Læs MailChimps privatlivspolitik her
Læs WordPress’ privatlivspolitik her
Se en kopi af Google LLC’s certificering her
Se en kopi af Facebook Inc.’s certificering her

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, som er registreret om dig hos EduLab ApS, skal du rette henvendelse på telefon (+45) 88 82 66 77 eller e-mail support@edulab.dk.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du har også ret til at få dine personoplysninger korrigeret eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og fx afmelde dig vores nyhedsbreve. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af medarbejdere hos EduLab ApS adgang til registrerede brugerdata på EduLab ApS’ websites, sociale medier og øvrige marketingkanaler. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. For at sikre al kommunikation til og fra vores hjemmesider foregår kommunikationen via krypteret adgang.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Du accepterer ovenstående cookie- og privatlivspolitik, når du besøger EduLab ApS’ websites.

Sidst opdateret den 31. august 2018.

Søg

Gør som over 1.000 andre matematiklærere


Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!