SuperTræner Battle

SuperTræner Battle på MatematikFessor er sjov og frivillig matematiktræning, hvor eleverne kæmper mod hinanden på tid i SuperTræneren og optjener point.

Se Fessor deltage i sin første SuperTræner Battle.

Battlen bliver tilgængelig på portalen fra slutningen af uge 9. Det kræver adgang til SuperTræneren at kunne battle løs. Hvis din skole ikke allerede har adgang til SuperTræneren, kan en af skolens matematiklærere få en prøveperiode til hele skolen.

>> Få en prøveperiode her <<

De, der kæmper mod hinanden, får IKKE de samme spørgsmål i en battle. Spørgsmålene er tilpasset elevernes eget niveau, nøjagtig som de kender det fra SuperTræneren.

I en SuperTræner Battle får eleverne blandede spørgsmål i alle de emner, som passer til deres niveau. Det betyder også, at det ikke er muligt selv at vælge et emne for deres træning. Det er kun muligt i SuperTræneren.

Hver battle er opdelt, så elever fra indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen kæmper mod hinanden og altså kun møder modstandere fra deres eget trin.

Sjov og frivillig træning

SuperTræner Battle er en sjov aktivitet, som eleverne kan underholde sig med. Fx når de skal i gang med en lektion eller har brug for et lille break i løbet af matematikundervisningen.

Det er ikke muligt at give opgaver for i SuperTræner Battle. Håbet er, at eleverne kommer til at synes, det er så sjovt, at de frivilligt har lyst til at battle mod andre – også når de har fri.

Det er selvfølgelig en kæmpe fordel, at hver gang eleverne løser opgaver i SuperTræneren og SuperTræner Battle, så træner de deres matematiske færdigheder og vedligeholder eller øger deres regnehastighed.

LÆS OGSÅ: Lær eleverne gode vaner med SuperTrænerkontrakter

Point og rangering

For at vinde en battle skal eleven svare rigtigt på så mange spørgsmål som muligt og forkert på så få som muligt. Antallet af point afhænger både af rangeringen og af hvor mange, der har deltaget i battlen.

Hvis du vil vide mere om pointgivningen i SuperTræner Battle, kan du her se en dejlig nørdet video, der indeholder en masse matematik.

Når eleverne har klikket sig ind på SuperTræner Battle på MatematikFessor kan de følge med i, hvor mange point de har og hvor mange kampe de har vundet. De kan desuden se deres seneste resultat, deres egen placering blandt samtlige spillere og hvilke spillere, der har placeret sig i toppen.

Stjerner og medaljer i SuperTræneren

Når eleverne træner i SuperTræneren er de vant til at få stjerner og medaljer. Når de for fremtiden battler mod hinanden, vil de optjene point, som også vil give dem stjerner og medaljer i SuperTræneren. Når eleverne til gengæld løser matematikopgaver i SuperTræneren, giver det ikke point i SuperTræner Battle.

Eleverne bliver ikke præsenteret for en løsning på de spørgsmål, de svarer forkert på. Det skyldes, at SuperTræner Battle er på tid, og det gælder om at svare rigtigt på så mange spørgsmål som muligt og forkert på så få som muligt.

Se statistik over elevernes aktiviteter

Når eleverne battler mod hinanden, indgår deres svar som en del af SuperTrænerens statistik. Som lærer kan du se, hvor mange besvarede spørgsmål eleverne har i en given periode. Du kan også se, hvilke emner de klarer sig godt eller mindre godt i. Du kan dog ikke se, om det stammer fra elevernes træning i SuperTræneren eller SuperTræner Battle.

LÆS OGSÅ: Brug den avancerede visning og få overblik over elevernes udvikling

Rigtig god fornøjelse med SuperTræner Battle

Recent Posts

Start typing and press Enter to search