Interaktive opgaver i GeometriFessor

Vores redaktør, Klaus, har haft travlt med at udvikle interaktive opgaver i GeometriFessor til indskolingen. I videoen herunder anbefaler han 3 opgavetyper, som er online på MatematikFessor.

Lader eleverne gå på opdagelse i matematikken

Klaus har lavet de mange åbne opgaver i GeoGebra. De fremmer en induktiv læringsstrategi og giver eleverne mulighed for at gå på opdagelse i matematikken

De 3 typer af interaktive opgaver i GeometriFessor, som Klaus anbefaler i videoen, er:

  • Tiervenner
  • Betal med mønter
  • Åbne regnestykker

Mange af opgaverne fungerer desuden som oplæg til klassediskussioner og til at tale mere generelt om begreberne addition og subtraktion.

Forskel på træning og tildelte opgaver

Du skal være opmærksom på, at eleverne vil opleve, at der er forskel på, om de træner eller har fået opgaverne for.

Hvis eleverne træner, skal de fortsætte med opgaven, til de svarer rigtigt. Ved rigtigt svar bliver det vist i en boks på skærmen.

Interaktive opgaver i geometrifessor

Når eleverne derimod har fået en opgave for, bliver svaret ikke vist. Det er først efter, at de har afleveret opgaven, de kan se deres resultater af opgaveløsningen.

Da opgaverne er åbne, vil det i resultatoversigten enten fremgå om elevernes svar er rigtige eller forkerte.

Følg med i elevernes arbejde

Hvis du har sendt opgaver fra GeometriFessor-modulet til dine elever via SuperSøgeren, kan du følge med i livestatistikken, når dine elever løser opgaverne. Du kan også efterfølgende gå ind og se præcis, hvad eleverne har svaret. Herved får du indblik i, hvor deres fejl er, så du kan støtte op om deres læring.

LÆS OGSÅ: GeometriFessor til indskolingen er geometri og meget mere

LÆS OGSÅ: GeometriFessor med interaktive opgaver og stort læringsudbytte

Har du lyst til at få en prøveperiode på GeometriFessor til hele skolen, kan du klikke her og udfylde formularen. Så vil en af vores markedskonsulenter sørge for at give dig adgang.

Rigtig god fornøjelse.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search