Skab sammenhæng i matematikken

Interaktive opgaver er et hit hos elever i alle aldre. Derfor har redaktionen opdateret og udvidet MatematikFessors lektioner med interaktive opgaver, som åbner op for helt nye måder at arbejde med matematikken på. Opgaverne fremmer elevernes evne til at undersøge sammenhænge, og giver dem mulighed for at gå på opdagelse i matematikken.

Interaktive opgaver understøtter begrebslæringen

Eleverne får hands on-erfaring og styrket deres faglige intuition. De nye opgavetyper understøtter elevernes begrebslæring og giver mulighed for større variation i svartyperne. Det gør det sjovere for eleverne og fordrer, at de arbejder mere med stoffet.

Herunder finder du eksempler på nogle af redaktionens yndlings opgaver til indskoling, mellemtrin og udskoling.

Indskoling

Mellemtrin

Udskoling

Sådan finder I lektionerne

Ovenstående er blot et udvalg af alle de sjove, interaktive opgaver, som findes på MatematikFessor. Hvis dine elever har mod på flere lektioner, findes der masser, de kan vælge imellem.

Som lærer skal du klikke på Indhold i menuen og vælge Søg. Herefter trykker du på Lektioner-ikonet og søger på de matematiske emner, du gerne vil finde.

Hvis eleverne selv skal gå på opdagelse i de nye og opdaterede lektioner, kan de klikke på Lektioner i den øverste menu, finde deres klassetrin og herefter vælge det emne, de vil dykke ned i.

Rigtig god fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search