Repetition i matematik på Fessor

Det er sæson for repetition i matematik på enten den ene eller den anden side af sommerferien. På MatematikFessor.dk finder du repetitionsopgavesæt til alle klassetrin.

Repetitionsopgavesæt

Har du tænkt dig at runde skoleåret af med repetition i matematik? Så er det oplagt at bruge de mange repetitionsopgavesæt på MatematikFessor.dk. Du kan også starte næste skoleår med at lade eleverne genopfriske, hvad de lærte året før. I så fald skal du blot vælge repetitionssæt fra klassetrinnet under.
Du får repetitionssættene frem ved at skrive REPETITION i SuperSøgeren. Husk også at indstille klassetrinsslideren for at få færre resultater. Du kan altid gennemse repetitionssættet, inden du sender det til eleverne.

Differentieret opgavesæt

En anden måde, du kan arbejde med repetition på, er at bruge funktionen “Differentieret opgavesæt”. Her bestemmer du selv emnerne og antallet af spørgsmål. Du kan også vælge at differentiere niveauet på de enkelte emner til de enkelte elever.

Du skal vælge det grønne ikon, som du finder yderst til højre i SuperSøgerens række af ikoner, for at komme i gang med differentieret opgavesæt.

MatematikFessor - Vi elsker Matematik Repetition Differentieret opgavesæt

Følg med via live-statistikken

Når eleverne laver opgavesættet, kan du følge med i deres besvarelse undervejs via live-statistikken. Det giver dig bl.a. mulighed for at støtte eleverne, hvis der er nogle opgaver, som de synes, er svære.

Læs også: Sådan forbedrer du din undervisning med formativ evaluering

Få overblikket og et bedre beslutningsgrundlag

Når alle eleverne har afleveret, kan du se statistikken for hele klassen og selvfølgelig også for hver enkelt elev. Dermed kan du danne dig et overblik over, hvor du kan sætte ind inden ferien eller lige efter ferien. Hvis I har SuperTræneren, kan du desuden igangsætte indsatsen ved at lade eleverne træne på emner.

Læs også: Sådan sætter du nemt SuperTræneren i spil

God fornøjelse med jeres repetition i matematik og rigtig god sommer.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Gør som over 1.500 andre matematiklærere

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!