Nyt på MatematikFessor: Forbedret søgeværktøj

MatematikFessors søgeværktøj, SuperSøgeren, har fået et par ekstra funktioner, så det nu bliver nemmere at finde frem til alt det gode indhold i Fessors enorme opgavebase.

I denne video møder du Katrine, som arbejder med at udvikle brugeroplevelser på MatematikFessor.dk. Hun fortæller om de 3 ekstra funktioner, som du kan gøre brug af, når du skal søge indhold frem og planlægge din undervisning.

Emnesøgning

I den nye rullemenu med emner kan du finde inspiration og få overblik over de mange emner på MatematikFessor. Du kan vælge et eller flere emner fra listen. De resultater, du bliver præsenteret for, matcher din søgning efter emner.

Inspirationsord

Som noget nyt i MatematikFessors søgeværktøj vil du få vist nogle aktuelle inspirationsord, som vores redaktører har udvalgt med omhu. Med et enkelt klik bliver du præsenteret for indhold, som matcher inspirationsordet, og det kan du bruge, når du planlægger din undervisning.

Sorteret søgeresultat

Endelig får du med søgeværktøjet mulighed for at sortere dit søgeresultat. Du kan selv vælge om indholdet skal sorteres alfabetisk, nyeste første eller bedste match.

Andre nye tiltag på MatematikFessor

I løbet af de sidste par måneder har vi haft travlt i Fessorværkstedet og udviklet andre nye tiltag, som du nu kan nyde godt af.

SE OGSÅ: Nyt på MatematikFessor: Elevfeedback og design

SE OGSÅ: Coding Islands – Nyt kodespil på Fessor

Udover Coding Islands og den nye elevfeedback er der sket nogle ændringer med Bogreolen.

Når både du og eleverne går ind i Bogreolen fra henholdsvis Lærerværelset og elevsiden, vil I se, at Bogreolen har fået et helt nyt look. På elevsiden vil eleven få vist bøger, som svarer til deres UNI-C klassetrin. Lærere vil som udgangspunkt få vist alle bøgerne.

Som lærer vil du i de enkelte kapitler nu også blive præsenteret for aktiviteter, som du kan printe, og undervisningsforløb, som du kan tildele dine hold direkte fra Bogreolen.

Overvejer du at købe et abonnement til MatematikFessor?

Læs mere om det digitale læremiddel her

Rigtig god fornøjelse

Recent Posts

Start typing and press Enter to search