Nyt på MatematikFessor: Elevfeedback og design

Fra efteråret 2019 bliver du og dine elever præsenteret for et par store ændringer på MatematikFessor. Eleverne vil bl.a. møde et nyt design og opleve, at de får feedback efter hver besvaret opgave.

I videoen herunder møder du Katrine, som arbejder med at designe brugeroplevelser hos MatematikFessor. Hun fortæller om den nye elevfeedback og viser det nye design frem, som eleverne bliver præsenteret for fra efteråret 2019.

Elevfeedback

En af de nye funktioner er, at eleverne kan se frem til straks at få feedback, når de har besvaret et spørgsmål. De vil se et grønt ikon, når de svarer rigtigt. Når de i stedet svarer forkert, vil de blive præsenteret for en forklaringsboks, som guider dem til det rigtige svar. Det vil give eleverne en slags tryghed at vide, om de er på rette vej med de opgaver, de arbejder med.

Som lærer vil du se, at funktionen med elevfeedback automatisk er slået til. Du kan nemt ændre indstillingen i prøvesituationer, hvor eleverne først skal have feedback, når alle spørgsmål er besvaret, og de har afleveret opgavesættet.

Design tilpasset hvert trin

Det nye design er en anden markant ændring, som eleverne vil møde, når de besvarer spørgsmål. Designet er mere legende i udtrykket og tilpasset hvert trin. Det betyder, at det kommer til at ændre udtryk i takt med, at eleverne bliver ældre. Dermed skal de ikke se på det samme design gennem hele deres skoletid.

Vi håber, at både du og eleverne vil synes om både den nye elevfeedback og design.

SE OGSÅ: Grubleopgaver – Kan du regne den ud?

Prøv MatematikFessor i 30 dage

Har du ikke allerede et abonnement til MatematikFessor eller SuperTræneren, kan du prøve det i 30 dage. Det koster naturligvis ikke noget.

Du skal blot kontakte den markedskonsulent, der hører til din kommune på enten telefon eller mail.

Alternativt kan du få en prøveperiode, når du udfylder formularen her.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search