Matematik med mindre skærm

Efter en lang periode med virtuel undervisning, begynder eleverne så småt at vende tilbage til skolen. Der kan i høj grad være brug for at give eleverne en afvekslende hverdag med mindre skærm. Dét kan MatematikFessor hjælpe med.

Aktivitetsmodulet på MatematikFessor er et rigtig godt alternativ til den boglige undervisning. Gennem aktiviteterne lærer eleverne matematik via leg, bevægelse og konkurrence. Hver aktivitet indeholder beskrivelse, vejledning, materialeliste og muligheder for differentiering. Og der er angivet et estimeret tidsforbrug, så det er nemt for dig at planlægge undervisningen.

Få din matematikundervisning i bevægelse

Eleverne har siddet mere foran skærmen, end de er vant til, og vi anbefaler, at du starter undervisningen med en bevægelsesaktivitet, hvor matematikken er i fokus. Du kan arbejde med både udendørs og indendørs bevægelsesaktiviteter på mange måder. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Aktiviteterne skaber bedre trivsel, og eleverne lærer at omgås hinanden. Variation i undervisningen er med til at øge deres indre motivation for skolearbejdet, hvilket kan have været udfordret af langvarig, virtuel undervisning.

Sådan gør du:

  1. Søg på Bevægelse
  2. Vælg Aktiviteter
  3. Husk at indstille klassetrin

Herunder finder du to oversigter – en med indendørs og en med udendørs bevægelsesaktiviteter. I begge oversigter er de inddelt i to kategorier. De korte, der tager mellem 0-25 minutter at lave, og de længere aktiviteter, som varer 30 minutter eller mere.

Alle aktiviteterne og de tilhørende materialer er selvfølgelig lige til at printe ud.

96 idéer til indendørsaktiviteter

Klik og print grafikken ud her

89 idéer til udendørsaktiviteter

Klik og print grafikken ud her

Rigtig god fornøjelse!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search