Løb påsken i møde med Fessor

Fessors påskeløb er en sjov aktivitet med masser af bevægelse, som du kan lade eleverne i 1. til 6. klasse arbejde med i ugen op til påskeferien.

Hvert løb indeholder 8 poster med opgaver, som du kan klippe ud og placere rundt på skolen. Du kan også vælge at lave en stafet, hvor du bruger opgaverne som poster i stafetten.

Det følger med aktiviteten

Opgaverne er en god blanding af regningsarterne, mønstre, større end og mindre end. Med aktiviteten får eleverne rig mulighed for at bevæge sig og samtidig løse matematikopgaver.

Der følger selvfølgelig et elevark med, som eleverne skal udfylde med deres svar ved de enkelte poster. Når eleverne har været rundt ved alle poster, lægger aktiviteten op til, at de i fællesskab får talt sig frem til det rigtige resultat.

Sådan finder du Fessors påskeløb

Du indstiller klassetrinnet og søger på Påske i SuperSøgeren. Du kan naturligvis blande opgaverne fra andre klassetrin og dermed differentiere niveauet, så påskeløbet passer lige præcis til dine elever.

Rigtig god fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Gør som over 1.500 andre matematiklærere

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!