Grubleopgave #2 – Kan du regne den ud?

Kasper Holst Hansen, MatematikFessors stifter og CEO, er klar til at præsentere grubleopgave #2. Grubleopgaverne er for dig, der synes, det er sjovt med med en matematisk udfordring.

Grubleopgaven kræver, at du tænker ud af boksen og måske lige går og grubler over den i et par dage.

Som Kasper siger i videoen, vil det være fantastisk, hvis du vil dele opgaven med en kollega. Eller måske bruge den i undervisningen med dine elever, så de også kan få lidt at gruble over.

Facit af grubleopgave #2

Er du nysgerrig efter at se et facit på grubleopgave #2? I videoen herunder viser Kasper to veje til, hvordan du når i mål og finder en løsning på grubleopgaven.

SE OGSÅ: Grubleopgave #1 – kan du regne den ud?

Følg MatematikFessor på Facebook

Hvis du har lyst til at dele grubleopgaverne med kollegaer på Facebook eller kommentere på dem, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til at synes godt om MatematikFessor på Facebook.

Det gør du nemt lige her

Få vores bedste tips og nyheder direkte i indbakken

Hvis du som lærer har adgang til MatematikFessor, kan vi kun anbefale dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, FessorsFokus. Her vil du op til et par gange om måneden få besked, når vi har tilføjet nyt indhold eller nye funktioner på portalen.

Det er også her, du får vores bedste tips, guides og i det hele taget får nem adgang til alt det indhold, som kan hjælpe dig med at få endnu mere værdi ud af MatematikFessor.

Ja tak, jeg vil have maks værdi

Recent Posts

Start typing and press Enter to search