Grubleopgave #1 – Kan du regne den ud?

MatematikFessors stifter og CEO, Kasper, præsenterer her den første i en serie af grubleopgaver. Grubleopgaverne er til dig, der er vild med sjove, matematiske udfordringer.

Vi håber, at du har lyst til at dele videoen med dine matematikkollegaer på jeres næste faglige møde eller gruble over den i frokostpausen.

Det kan også være, at eleverne i udskolingen vil synes, den er sjov at kaste sig over.

Facit af grubleopgave #1

Hvis du er nysgerrig efter at få et facit på grubleopgave #1, præsenterer Kasper i videoen herunder to mulige måder, du kan finde frem til en løsning på.

Det kan jo ske, at du bare ikke kan regne den ud. Eller har brug for at blive bekræftet i, at du faktisk fandt frem til en rigtig løsning på opgaven.

SE OGSÅ: Grubleopgave #2 – kan du regne den ud?

Følg med på MatematikFessors facebook-side

Vi kommer til at dele de næste mange grubleopgaver på facebook-siden. Hvis du ikke vil gå glip af dem, er det en god idé at synes godt om MatematikFessor på Facebook.

Det kan du gøre lige her.

Få alt det fede indhold direkte i indbakken

Har du skrevet dig op til nyhedsbrevet, FessorsFokus, vil du også her blive præsenteret for grubleopgaverne. Derudover får du selvfølgelig leveret vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor direkte i indbakken.

>> Ja tak, det er relevant for mig <<

Recent Posts

Start typing and press Enter to search