Ekstra matematik?

Har du forældre, der gerne vil støtte op om deres børn med ekstra opgaver derhjemme, så henvis dem til SuperTræneren. Her er matematikken nem at gå til for forældrene – uanset egne matematiske evner.

 

SuperTræneren – god til ekstra matematik hjemme
Julen byder på en lang ferie, hvor familien er sammen og også kunne have lyst til at lege lidt ekstra matematik ind i det barn, der måske er knap så skarp til faget, eller det barn, der bare har mod på meget mere. Har du forældre, der efterspørger ekstra matematikopgaver, kan de hurtigt finde dem i SuperTræneren.

10 minutter om dagen er nok
Det kan være en god idé at foreslå forældrene at starte med 10 minutter om dagen. Det er til at overskue for de fleste, og ofte bliver børnene så motiverede og glade for de succesoplevelser, de får med SuperTræneren, at de selv får lyst til at gøre mere. Derfor handler det primært om at få sat gang i en god vane, være der for barnet, måske se en forklarende video sammen og så ellers tage del i den fremgang, de oplever.

MatematikFessors statistik viser al aktivitet
Ud over at rette alle opgaver nu og her, viser portalens statistik meget tydeligt, hvad der volder særlige udfordringer, og hvad der bare kører derudaf. Og SuperTræneren sørger hele tiden automatisk for at give opgaver, der passer til barnets niveau, så alle oplever succes i takt med, at de bliver bedre og bedre. Det motiverer og giver mod på mere.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search