Sjov med Fessor

Fessors nye matematikhæfter er et ideelt supplement til undervisningen i 0. og 1. klasse. De er spækket med sjove, selvforklarende opgaver for de mindste.

Matematik i forklædning
Fessors 6 matematikhæfter kræver ingen forklaring eller instruktion og er lette at gå til for barnet på egen hånd. Opgaverne er udviklet af MatematikFessors professionelle fagfolk.

Hæfterne gør matematikken til en sjov leg for børnene – uanset deres umiddelbare sans og evner for faget. Når de arbejder med hæfterne, bliver de derfor endnu bedre til at forstå tallenes verden og tilegne sig solide, grundlæggende færdigheder. Vi kalder det matematik i forklædning.

A- og B-hæfter
Hæfterne er ideelle som supplement til de elever, der har brug for ekstra øvelse, fordi de har lidt svært ved tallene eller fordi de er blevet hurtigt færdige med de obligatoriske opgaver. De letteste hæfter er rigtig gode at bruge i børnehavens storegruppe som forberedelse til skolestart.

Der er 3 A-hæfter og 2 B-hæfter. Hæfterne er målrettet børn i alderen 4-7 år. Der er 24 sider med opgaver i hvert hæfte, og de stiger i sværhedsgrad. A-hæfterne handler om talforståelse, B-hæfterne om at regne – alt på en måde, der gør læring til en sjov og motiverende leg.

Tjek hæfterne ud

Du kan købe hæfterne alle landets Bog & idé-butikker – læs mere og bestil dem her.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search