Læringens mange vinkler

SuperTræneren på MatematikFessor fokuserer på andet og mere end den matematisk-logiske intelligens. Børn lærer nemlig ad mange kanaler, og deres styrker ligger på forskellige sanser og intelligenser.

MatematikFessor er gearet til at tilgodese, at børn lærer på mange forskellige måder. Det gør matematisk læring til en god oplevelse for alle børn. Det er vigtigt, fordi alle børn skal have den bedste mulighed for at opleve glæden ved tallenes forunderlige verden og udleve deres matematiske potentiale – uanset alder, evne og baggrund.

Det får du med SuperTræneren

SuperTræneren er et stærkt differentieringsværktøj. Den er let at gå til, og du kan bruge den til at give opgaver for, individuel træning og meget andet. SuperTræneren registrerer automatisk alle aktiviteter, så du altid har overblik over klassen og den enkelte elev – et overblik du også kan bruge over for forældrene.

Du sparer værdifuld tid, har altid masser af opgaver lige ved hånden, så I fx også sparer indkøb af éngangshæfter. Det gør SuperTræneren til en rigtig god investering.

Og børnene trives i MatematikFessors digitale univers. For de elsker at spille på computer, og de holder af SuperTrænerens element af konkurrence. Det er derfor, gamification er en del af motoren i SuperTræneren. Det får ganske enkelt børnene til at lave flere opgaver, fordi det gør matematikken sjov og motiverer og styrker deres selvtillid.

Når børnene oplever succes og bliver motiveret til at arbejde med matematikken, bliver de også bedre til færdigheder som forståelse af begreber, logisk tænkning, struktur og analyse – alt sammen elementer, der er gode at mestre i livet og som matematikken er med til at styrke.

Har I ikke SuperTræneren på din skole, kan du læse mere om tilkøbsproduktet og få en prøveperiode her.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search