Kender du FessorsForum?

FessorsForum er stedet, hvor du lærer at bruge MatematikFessor som et stærkt værktøj til at forenkle og optimere din hverdag. Brug sitet til at få masser af inspiration til din undervisning.

FessorsForum er for dig, der gerne vil være god eller endnu bedre til at bruge og udnytte MatematikFessors funktioner og indhold – fordi det sparer dig for masser af tid og effektiviserer din undervisning. På FessorsForum finder du videoer og guides, så du hurtigt lærer at udnytte MatematikFessor som et stærkt værktøj til at forenkle og optimere din hverdag – hver dag – året rundt.

Det skal være nemt
Tanken med FessorsForum er at gøre det nemt for dig at navigere rundt på MatematikFessor.dk, tjekke dine muligheder ud og så vælge det, du lige nu har lyst til at komme i gang med at bruge. Klik for eksempel ind på Videoguides, og vælg én af de korte guides. Se dem, når og hvor det passer dig, og bliv på få minutter klogere på portalen.

Lad dig inspirere af dine kolleger
Under fanen Lærer til lærer finder du videoklip, interviews og artikler. Her fortæller andre lærere om, hvordan de bruger MatematikFessor, og hvad de får ud af det. Det kan måske også inspirere dig til noget, du selv kan have glæde af i din undervisning.

Ny på MatematikFessor?
Er du ny bruger på MatematikFessor, så start med at se videoen Kom godt i gang. På 2 minutter er du klar til at oprette dit første hold og give eleverne opgaver for. Derfra kan du stille og roligt koble flere og flere features på i takt med, at du bliver mere og mere dus med portalen.

Find de ultrakorte videoguides her og bliv endnu skarpere på MatematikFessor, SuperTræneren og GeometriFessor.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search