Gode tips til at bruge MatematikFessor i din fjernundervisning

Med MatematikFessor har du rigtig god mulighed at vedligeholde elevernes matematik kundskaber, selvom de arbejder hjemmefra. 
Nedenfor kan du læse om nogle af de forskellige måder, du kan bruge vores materiale på i de kommende uger, hvor I sidder hver for sig.

Materiale til download

Vi har samlet en bunke materiale til print som her kan downloades til fri afbenyttelse. Der er forskellige opgaver til de forskellige alderstrin.
Vi anbefaler, at du kigger materialet igennem inden du sender det til eleverne. Fra 3.-9. klasse er det udpluk af materiale, der allerede er tilgængeligt på portalen, så måske har I arbejdet med det før. Fra 0.-2. Klasse er der både materiale hentet fra portalen men også materiale, som vi har fundet i gemmerne.

Du kan hente vores materiale her:

SuperTræneren
Du kan lave en aftale med eleverne om, at de skal træne fx 20 minutter hver dag på SuperTræneren. Det er altid godt, at holde fast i jævnlig træning. Hvis eleverne har en printer derhjemme, så kan du bede dem om at udfylde en 14-dages SuperTræner-kontrakt. Den kan du downloade her og sende til dem elektronisk.
Du kan også udvælge specifikke emner i SuperTræneren og sende det til eleverne som en lektie. Muligheden for at give SuperTræner-lektier for, finder du på siden med SuperSøgeren. På den måde kan du helt automatisk tildele dem differentierede lektier.

Undervisningsforløb
Det er oplagt at give Undervisningsforløb for som lektie, da de allerfleste af sættene er sat sammen af forklaringsvideoer og tilhørende Opgavesæt. På den måde bliver eleverne holdt lidt mere i hånden på hjemmebanen.

Prøve
Det kunne også være nærliggende at afholde en form for online prøve! Brug fx de nye ”Prøve uden hjælpemidler” eller forskellige Færdighedsregnings-sæt. Skriv til eleverne via jeres interne kommunikationsplatform, hvornår sættet er åbent fra og til, – så de kan lave det i det specifikke tidsrum, som du har afsat. Du kan selv vælge om de skal have 45 minutter 60 minutter eller mere.
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til supporten (+45 88 82 66 77 eller support@edulab.dk), hvis du ikke lige kan huske, hvordan man indstiller tidsrummet.

FessorDysten
FessorDysten kører trods de ændrede omstændighederne, fordi det har været et meget stort ønske fra rigtig mange lærere. Dog har vi besluttet at udskyde dysten, så den nu varer fra onsdag 18. marts til onsdag 1. april. FessorDysten er en konkurrence, hvor eleverne dyster mod andre klasser og skoler om at besvare flest opgaver rigtigt i SuperTræneren. Du kan læse mere om FessorDysten her.
Vi glæder os til at se jer give den gas derude!Vi vil løbende opdatere denne nyhed, så vi bedst muligt kan hjælpe jer igennem denne periode.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search