Prøv MatematikFessors nye årsplaner

Med MatematikFessors nye årsplaner kan du allerede nu starte din planlægning af næste skoleår.

I løbet af det seneste år har redaktionen produceret nyt indhold til portalen, som også er blevet en del af de nye og opdaterede årsplaner. De forskellige emner i årsplanen består af digitale undervisningsforløb med opgavesæt og videolektioner. Årsplanerne er opbygget, så de følger en naturlig progression. Men du har selvfølgelig mulighed for at tilpasse forløb og flytte rundt på emner, så det passer ind i lige netop din undervisning.

Alt i én

Hvis du er superbruger af portalen, ved du måske også, at det tidligere har været muligt at finde to årsplaner – en med og en uden opgaver fra GeometriFessor. Nu har vi samlet alt i én årsplan, så du altid har adgang til opgaver fra det interaktive GeoGebra-univers som supplement til din matematikundervisning.

Brug årsplanen som en skabelon

Når du planlægger din undervisning til næste skoleår, kan du med fordel flytte rundt på emnerne, springe nogle over eller supplere med yderligere materiale. Årsplanerne er nemme at få til at passe ind i lige netop din undervisning.

De nyeste undervisningsforløb

Med de opdaterede årsplaner kan dine elever prøve disse undervisningsforløb, hvor vi har inkluderet nye videolektioner og opgaver fra GeometriFessor.

0.-3. klasse

4.-6. klasse

7.-9. klasse

Rigtig god fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search