Påskesjov med Fessor

Påsken står for døren, og skal den have et matematisk strejf, har MatematikFessor hyggelige påskeaktiviteter til dine elever i 0.-6. klasse.

Påskehæfte, 0. klasse

Påskehæftet er på 10 sider med farverige påskeillustrationer. Hæftet er en god blanding af tælleopgaver, plusstykker og generel talforståelse.

Det kan være en god idé, at I i fællesskab i klassen får talt jer frem til det rigtige resultat. Facit findes som de bagerste sider i pdf’en.

Hent påskehæftet her.

Påskeløbet, 1.-6. klasse

Fessors påskeløb er en sjov aktivitet med masser af bevægelse, som du kan lave med dine elever i 1. til 6. klasse. Hvert løb indeholder 8 poster med opgaver, som du kan klippe ud og placere forskellige steder på skolen.

Opgaverne er en god blanding af regningsarterne, mønstre, større end og mindre end. Med aktiviteten får dine elever rig mulighed for at bevæge sig og samtidig løse matematikopgaver.

Der følger selvfølgelig et svarark med, som dine elever skal udfylde ved de enkelte poster. Når de har været rundt ved alle posterne, skal regnskabet gøres op. Her kan du tjekke elevernes svar og sammenligne det med facitlisten.

Hvis dine elever stadig er hjemsendte, anbefaler vi, at du bruger opgaverne som en quiz inden påskeferien. Eleverne kan selv printe eller se dem online. Du skal blot huske at fjerne facitlisten.

Hent påskeløbet til 1. klasse her.
Hent påskeløbet til 2. klasse her.
Hent påskeløbet til 3. klasse her.
Hent påskeløbet til 4. klasse her.
Hent påskeløbet til 5. klasse her.
Hent påskeløbet til 6. klasse her.


Rigtig god fornøjelse og ha’ en dejlig påske!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search