Nyt layout, samme faglige niveau

Har du set, at Bogreolen har fået en makeover? Den er blevet opdateret med et nyt og mere brugervenligt flow, så eleverne bliver holdt i hånden fra første til sidste kapitel i alle bøger.

I MatematikFessors bogreol finder du som lærer et stort udvalg af relevante bøger til elever på alle klassetrin. Hver bog har fået en indholdsfortegnelse, som giver et overblik over indholdet i kapitlerne og tilhørende opgaver. Der er masser af både digitalt og analogt materiale i form af opgavesæt, undervisningsforløb, videolektioner, PDF’er og bevægelsesaktiviteter. Som lærer kan du bruge det direkte i din undervisning eller give dine elever det for som lektier.

En anden vigtig tilføjelse til det nye flow i Bogreolen, er toppen af kapitlerne. Her kan du og dine elever nu følge med i, hvor langt de er kommet, og hvad de mangler inden for de forskellige matematiske emner.

Gør din undervisning lettere med vores grundbøger

Bogreolen har bøger om alt fra matematiske sange til historisk matematik, men især grundbøgerne er et godt sted at starte. De findes til alle klassetrin, og hjælper dig som lærer med at tilrettelægge din undervisning. Grundbøgerne kommer rundt om alle de matematiske emner, som eleverne skal igennem i løbet af et skoleår. Hvert kapitel indeholder en kort introduktion og læringsmål til de forskellige matematiske områder.

Hvis du er blevet nysgerrig på Bogreolen, og har lyst til at få en kort introduktion til det nye flow og layout, så se med her:

Prøv også:

Recent Posts

Start typing and press Enter to search