Nu kan du tildele og se livestatistik i det nye Matematikfessor

Det nye Matematikfessor har netop fået endnu en opgradering, og det er en af de større. Nu kan du nemlig finde lektioner og opgavesæt i Søg-funktionen, tildele dem til dine elever og se livestatistik over, hvordan de klarer sig.

Find og tildel lektioner og opgavesæt til dine elever

Når du skal finde lektioner, går du ind i Søg-funktionen ved at klikke på forstørrelsesglasset i topmenuen. Her finder du over 250 lektioner og tusindvis af opgavesæt, som kan filtreres på emne, indholdstype og klassetrin. Inden længe vil du også kunne finde aktiviteter, arbejdsark og træningsforløb.

Når du har valgt en lektion eller et opgavesæt, lægger du dem i din digitale taske, hvor du kan tildele dem til dine elever som lektier eller til arbejde i klassen.

Efter du har tildelt dine elever en lektion eller et opgavesæt, kan du se tildelingerne inde i menupunktet Tildelinger, hvor du har det fulde overblik.

Når eleverne går i gang med opgaverne, kan du få indsigt i deres arbejde med Livestatistik, som du finder ved at klikke dig ind under tildelingen. Her ser du, hvor langt eleverne er nået, om de kæmper med en særlig opgavetype, eller om de mangler udfordringer.

Udforsk de nye funktioner her

Recent Posts

Start typing and press Enter to search