MatematikFessor passer – fortsat – på dine data

Som udbyder af en matematikportal til skoleverdenen påtager vi os et ansvar for, at I som brugere trygt kan færdes på portalen og være sikre på, at vi passer på jer og jeres elevers data. Det gælder, at alle dvs. både lærere, elever, skoleledere og forældre skal kunne føle sig trygge i MatematikFessors digitale læringsunivers. 

Vi ser ikke kun et højt sikkerhedsniveau som et krav for at kunne overholde lov- og myndighedskrav, men også som et kvalitetselement for at kunne tilbyde en sikker service for elever og lærere. Derfor har vi ladet os certificere hos de statsautoriserede it-revisorer, REVI-IT, hvor vi netop har fået en ISAE 3000 erklæring på, at vi efterlever kravene i GDPR. Det er vi både glade og stolte over at kunne dele med jer. Det betyder nemlig, at når vi siger, at vi passer på dine data, bakkes det (igen i år) op af en uafhængig it-revisor.

Heldigvis er vi ikke de eneste som tager ansvar for datasikkerheden. Flere og flere lærere, skoler og kommuner har fokus på netop dette område, når der skal vælges digitale undervisningsmidler. Det er enormt vigtigt, og det lægger glæder os meget at kunne tilbyde en matematikportal, som I trygt kan anvende i jeres undervisning.

Vi har sendt erklæringen ud til alle de skoler og kommuner vi har databehandleraftale med på MatematikFessor, hvis I ikke har modtaget den eller er interesseret i at se den, er I velkomne til at tage kontakt på: [email protected]

Rigtig god – og sikker – fornøjelse på MatematikFessor.dk

Recent Posts

Start typing and press Enter to search