Lad Fessor være vikar

Gør som Bettina. Hun bruger Fessor til at give en vikartime relevant, fagligt indhold. Som lærer har du samvittigheden i orden, din kollega bliver glad, og dine elever arbejder ufortrødent videre.

Matematiklærer Bettina Moan, Ellemarkskolen i Køge, lægger Fessor-opgaver ud som vikarmateriale. Bettina fortæller:

– Når jeg bruger MatematikFessor til mine vikartimer, er jeg sikker på, at eleverne arbejder med noget relevant. Jeg kan så ovenikøbet bagefter gå ind i elevstatistikkerne og se, hvad og hvor meget de har lavet. Eleverne har på den måde ikke en ”ligegyldig” vikartime, men én, hvor de rent faktisk har arbejdet konstruktivt med enten nye opgaver eller repetition.

Også kollegerne er glade

– Mine kolleger er også glade for at bruge Fessor, når de er vikar for mig, fordi det er lige til og lige ved hånden og sikrer et fagligt indhold, uanset hvad de selv underviser i og på hvilket klassetrin, siger Bettina.

Kom godt i gang

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge Fessor som vikar, kan du se denne videoguide. Det gør livet lettere for dig, dine kolleger og dine elever, når du selv ikke kan være til stede i klassen.

Fessor er til for dig

Fessor hjælper gerne. Du kan fx lade dig inspirere af, hvordan Line Hovgaard bruger MatematikFessor som en rigtig god sparring i hverdagen, fordi det sparer tid og giver mere ro på. Eller hør, hvordan det tjener flere formål at bruge en Fessor-video som lektie derhjemme.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search