Fessors Bootcamp er live!

Skal dine udskolingselever gøres fit for fight til prøven i matematik? Så er Fessors helt nye bootcamp lige noget for jer. Få den bedste prøvetræning, dyst mod hinanden og giv jer i kast med det helt nye spil: Bessor med Fessor!

Hjertebanken. Svedige håndflader. Hurtig vejrtrækning. Prøven i matematik nærmer sig, og udskolingseleverne skal klædes ordentligt på til prøven – både fagligt og mentalt. Vi ved, at prøver kan være svære. Både med og uden hjælpemidler. Nervøsiteten stiger, de svære spørgsmål ruger i baghovedet, og hvad nu hvis man glemmer det hele, når uret går i gang?

Hvis dine udskolingselever kan nikke genkendende til ovenstående, eller bare gerne vil være fuldstændigt klar til prøven, så giv jer i kast med Fessors Bootcamp.

Bliv fit med Fessor – og træn dine skills

I bootcampen får eleverne den bedste træning til prøven – og bliver engageret gennem sjove, fysiske aktiviteter, der er lige til at printe ud:

  • Lad eleverne dyste mod hinanden i Fessors Bootcamp, hvor de skal træne problemområder, lave fysiske aktiviteter og ha’ de bedste råd klar til prøven
  • Spil det helt nye print-ud-spil, Bessor med Fessor, i klassen og sæt gang i snakken om prøvens emner og spørgsmål
  • Find de bedste træningsopgaver til prøven på MatematikFessor.dk
  • Glem ikke SuperTræneren! Et supervåben til at træne på individuelle niveauer

Psssstt…. Har du set, at Fessor har fået sin helt egen rap? OG musikvideo?

Find det hele på Fessors Bootcamp lige her.

Rigtig god fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search