Fessor forenkler søgefunktionen

I løbet af sommerferien lancerer vi en ny og nemmere måde at søge vores digitale indhold frem på. I det kommende skoleår vil aktiviteterne og PDF-opgaverne til print også blive nemmere at søge frem.

Af Morten Rasmussen

Med blot én søgning vil du meget snart kunne finde både opgavesæt, undervisningsforløb, lektioner og GeometriFessor-opgaver blandt alt vores materiale. Og i løbet af det kommende skoleår vil det også blive muligt at få præsenteret de aktiviteter og PDF’er, der er relevante for din søgning. Det vil selvfølgelig stadig være muligt at arbejde med differentierede opgavesæt og SuperTræner-opgaver i det nye planlægningsværktøj.

Indholdet på MatematikFessor bliver gjort mere tilgængeligt

I dag består MatematikFessor af utroligt mange opgavesæt, lektioner og undervisningsforløb, der kommer rundt i matematikkens mange hjørner. Derfor har du måske oplevet, at det har været svært at finde lige netop det, du havde brug for. Derfor rydder vi både op i vores materialer og kategoriserer dem efter nye søgeord, der vil være mere logiske – og så lærer vi af de søgninger, lærerne foretager.

Aktiviteterne og PDF’erne følger med i løbet af året

Første etape af den nye måde at søge materialer på omfatter undervisningsforløb, opgavesæt, lektioner og GeometriFessor-opgaver. I løbet af skoleåret 2018/19 vil aktiviteterne og PDF’erne følge med. På den måde bliver det meget nemmere at sammensætte længere forløb, der favner bredt. Den digitale og analoge matematik, som MatematikFessor tilbyder, vil spille endnu bedre sammen – og det vil blive nemmere at finde aktiviteter og opgaver til print inden for bestemte emner.

Vi tager gerne imod din feedback

Du må meget gerne kontakte os, hvis du oplever, at der er materialer på portalen, du ikke længere kan finde. Skriv til os ved at klikke på Feedback-knappen, du finder i højre side af skærmbilledet på MatematikFessor.dk.

Du er også velkommen til at kontakte vores support-team, hvis du løber ind i akutte vanskeligheder. Det gør du nemmest ved at klikke på chat-symbolet nederst på MatematikFessor.dk. Chatten er bemandet fra 9-15 på alle skoledage.

Se, hvad du kan glæde dig til med den nye søgefunktion.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search