Få SuperTræneren på mobilen

Vi har gjort det endnu nemmere for eleverne at løse opgaver i SuperTræneren – også når de er på farten.

Det er blevet nemmere at navigere rundt i SuperTræneren på mobiltelefonen. Vi har blandt andet sørget for, at eleverne ikke skal logge ind, hver gang de åbner SuperTræneren. Det gør det endnu nemmere for dine elever at arbejde med opgaverne i SuperTræneren.

SuperTræneren – nu næsten en app

Når dine elever logger på MatematikFessor.dk og går i gang med SuperTræneren fra deres mobiltelefon, bliver de fremover mødt af en vejledning til, hvordan de tilføjer siden til deres hjemmeskærm. Dermed bliver det nemt for eleverne at komme direkte til SuperTræneren.

Vi har også sørget for, at de ikke bliver logget ud igen med det samme. Så hvis de åbner MatematikFessor.dk med jævne mellemrum, skal de ikke over “forhindringen” med at huske UNI-login og logge ind. De kan i stedet gå direkte i gang med at høste medaljer og point.

Sådan tilføjes SuperTræneren til mobilen

Hvis du afsætter ti minutter af en matematiktime, kan du hjælpe alle dine elever igennem proceduren. Du kan fx vise dem disse billeder, der hjælper dem igennem processen.

På iPhone:
Åbn Safari
Log ind på MatematikFessor.dk og gå til SuperTræneren
Klik på ikonet nederst i midten
Vælg “Tilføj til hjemmeskærm”
Sørg for at lægge ikonet på en af de første sider på mobilen, så de møder ikonet ofte.

Guide - Faa SuperTraeneren på mobilen  Guide - Faa SuperTraeneren på mobilen  Guide - Faa SuperTraeneren på mobilen  Guide - Faa SuperTraeneren på mobilen

På Android:
Log ind på MatematikFessor.dk og gå til SuperTræneren
Tryk på Action baren oppe i højre hjørne.
Tryk på “Tilføj til startskærm”.
Sørg for at lægge ikonet på en af de første sider på mobilen, så de møder ikonet ofte.

Hold øje med udviklingen

Første skridt er, at du hjælper dine elever med at få nem og direkte adgang til SuperTræneren fra deres mobil. Dernæst vil det formentlig være interessant for dig at holde øje med, om de får løst flere opgaver. Det kan du nemt gøre ved at gå ind på dit holds side på MatematikFessor. Her kan du vælge fanen med SuperTræneren og se, hvor mange spørgsmål de enkelte elever har lavet i en given periode. Ved at ændre i kalenderindstillingerne kan du sammenligne perioden før og efter dine elever har “installeret” Fessor på mobilen og holde øje med udviklingen af deres opgaveløsning.

SuperGod fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search