Motivation og faglig progression på mellemtrinnet, København

Målgruppe: Mellemtrinslærere

mellemtrin – motivation – progression – robusthed

Matematik bliver ofte rigtig svært for eleverne i overgangen fra 3. til 4. klasse. Alle de grundlæggende principper og processer er eller burde være på plads, og karakteren af matematikopgaverne i forskellige materialer bliver mere problemløsningsorienterede. Det sætter eleverne på en ny opgave, nemlig at regne ud, hvilken matematik de skal bruge i de forskellige situationer. Det giver eleverne en ekstra udfordring, når de grundlæggende færdigheder ikke er helt på plads. Dette kan påvirke motivationen. Andre elever har helt styr på færdighederne og mister motivationen, hvis de ikke udfordres kontinuerligt.

MatematikFessor er et ideelt værktøj til at lade den enkelte elev træne de grundlæggende færdigheder og dermed styrke robustheden i faget. Med MatematikFessor kan du nemt spotte, hvor den enkelte elev har udfordringer og bruge den viden til at tilrettelægge individuelle træningsforløb.

Tilmeld dig vores kursus og få dybere indsigt i, hvordan du styrker dine elevers faglige progression på mellemtrinnet ved at udnytte den store mængde af digitale og analoge opgaver. Lær også, hvordan du bruger MatematikFessors statistikker til at skræddersy træning, der styrker den enkelte elevs færdigheder.

Du vil desuden få konkrete ideer til, hvordan du fastholder motivationen ved at variere undervisningen og indarbejde konkurrencer, forskellige aktiviteter og bevægelse – lige til at tage med hjem i din undervisning.

Kurset er gratis, dog er der et no show-gebyr på 500 kr.

Dato

09 aug 2018

Tid

11:30 - 13:30

Beliggenhed

GlobalHagen, København
Fælledvej 12 opgang C 2200 Kbh N lokale 21
Kategori

Kursusholder

Morten Rasmussen

Start typing and press Enter to search