Deltag i MatematikFessors Julekalender 2022!

For 11. år i træk kan du og dine elever deltage i MatematikFessors digitale julekalender. I kan vinde en masse lækre præmier. Vi har blandt andet lagt en biograftur til hele klassen, et FessorLøb og lidt guf til januarhyggen i puljen. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan I vinder årets julekalender. 

Svar på små grublerier hver dag

Fra den 1. til den 24. december har alle elever og lærere med adgang til MatematikFessor mulighed for at deltage i Fessors julekalender. Hver dag kan eleverne åbne en låge i kalenderen og svare på et matematisk julespørgsmål. Spørgsmålene er i kategorien ”små grublerier” og er differentierede i forhold til klassetrin, så alle fra 0.-10. klasse være med.

Eleverne kan finde julekalenderen, når de er logget på MatematikFessor.dk og klikker på ikonet med Fessor, der har en nissehue på.

Som lærer skal du vælge ‘MatematikFessor.dk’ i øverste venstre hjørne i stedet for ‘Fessors Lærerværelse’. Herefter er fremgangsmåden den samme som for eleverne. Alternativt kan du øverst på Lærerværelset klikke på Fessor-ikonet og komme direkte ind til julekalenderen.

Få hele klassen med, og øg jeres vinderchancer

I julekalenderen får eleverne et nyt spørgsmål hver dag, som de selv kan gå ind og besvare. Det er dog oplagt at afsætte tid til at arbejde med spørgsmålene parvis eller i plenum i klassen de dage, I har matematikundervisning. På den måde kan du også bedre sikre, at alle dine elever får indtastet svaret til hvert spørgsmål i julekalenderen. Det vil forbedre klassens vinderchancer, da det handler om at være flittig og få så mange besvarelser fra klassens elever som muligt.

I behøver ikke svare på spørgsmålene på dagen. I kan f.eks. sagtens åbne weekenden og mandagens låger om tirsdagen og svare på dem der.

Præmier til de 25 flittigste klasser

Julekalenderen er en landsdækkende konkurrence med præmier til de 25 flittigste klasser. Den kan også bruges til en venskabelig dyst mod de andre klasser på skolen. Så det er bare med at skrue op for julehyggen og svare på sjove matematiske opgaver.

I kan vinde:

  • 1. præmien: En biograftur for hele klassen og slik
  • 2. præmien: Et FessorLøb og slik
  • 3. præmien: Slik
  • 4. – 25. præmien: Diplomer

Vindere af julekalenderen

Vinderne offentliggøres efter juleferien øverst på forsiden af MatematikFessor.dk, hvor vi linker til et indlæg her på FessorsForum.dk samt på vores Facebookside.

Vi håber, at du og dine elever får en god december og har lyst til at deltage i vores matematiske julekalender!

Pssst… Har du ikke adgang til MatematikFessor?

Hvis din skole ikke har adgang til MatematikFessor, kan du kontakte os, og få en prøveperiode. Du finder vores tilmeldingsformular lige her.

Vær opmærksom på, at det kun er matematiklærere og andre fagpersoner, som vi opretter en prøveperiode til. Er du elev, og vil du vildt gerne deltage i julekalenderen, skal du tage fat i din matematiklærer, og få ham eller hende til at tage kontakt til os.

Rigtig glædelig fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search