Bliv klar til hjemmeundervisning med vores helt nye undervisningsforløb

Året går på hæld, og den står endnu en gang på hjemmeundervisning. Men du og dine elever kan allerede nu blive klar med MatematikFessor. Vi har nemlig udviklet helt nye forløb til alle klassetrin, som kan løses hjemmefra i ro og mag.

Afslut året med MatematikFessor

Hvis hjemmeundervisningen føles lidt langt væk, og du mangler inspiration til, hvad du skal lave med dine elever inden juleferien, så er vi klar til at hjælpe. Vi har netop lavet nye forløb, som du kan sende til dine elever, mens du sidder og følger med via livestatistikken.

Undervisningsforløbene indeholder blandt andet tre opgavesæt. Eleverne kommer rundt om forskellige emner, som de måske allerede har snuset til i løbet af året. Til indskolingen og mellemtrin kan dine elever også give sig i kast med masser af sjove interaktive opgaver, som gør undervisningen mere legende. Dine elever svarer på regnestykker ved at skyde med bue og pil eller sparke til en fodbold. Til udskolingen har redaktionen også tilføjet interaktive opgaver inden for emnet geometri og kategorien små grublere.

Sæt træningen i gang på en ny og engagerende måde. Find forløbene på portalen ved at søge på “Hjemmeundervisning”, eller klik her, hvis du er logget ind.

Husk SuperTræneren!

Hvis dine elever slet ikke kan få nok af MatematikFessor, må du endelig ikke glemme SuperTræneren. Lad eleverne arbejde med SuperTræneren i det tidsrum, I har matematikundervisning. Hvis du sender SuperTræner-lektier til dine elever, kan du nemlig følge med i elevernes besvarelser i livestatistikken, som giver dig indblik i, hvilke opgaver dine elever får, og hvordan de klarer sig. Hvis nogle af dine elever oplever udfordringer og har brug for hjælp, kan du hurtigt kontakte dem via jeres online kommunikationsplatform. Eleverne kan selvfølgelig også på egen hånd løse opgaver i SuperTræneren eller prøve SuperTræner-battlen.

Har du ikke adgang til SuperTræneren? Så kontakt os her, og få en prøveperiode.

Rigtig glædelig jul!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search