5 gode grunde til at du skal bruge SuperTræneren i din undervisning

Der er masser af gode grunde til, at du skal bruge SuperTræneren i din undervisning. Vi har samlet de 5 bedste, så du ved, hvad du og eleverne kan forvente.

#1 Opgaver der tilpasser sig elevens niveau

SuperTræneren er adaptiv, hvilket betyder, at den tilpasser sig elevens niveau. I takt med at eleverne svarer rigtigt og forkert på de forskellige spørgsmål i SuperTræneren, vil den således gøre opgaverne sværere eller nemmere for eleverne. På den måde bevarer eleverne motivationen samtidig med, at de bliver udfordret.

Du kan som lærer også hjælpe til ved at indstille niveauet for de elever, du ved møder vanskeligheder i matematikken. Det gør du i menuen under Mine hold ved at vælge det hold, eleven er en del af.

Derefter klikker du på SuperTræner. Her kan du i yderste kolonne til højre sætte et nyt udgangspunkt for eleven ved at klikke på blyanten og her ændre klassetrinnet.

LÆS OGSÅ: Hvad koster SuperTræneren?

#2 Fasthold elevernes motivation for matematik

Eleverne synes, det er sjovt at arbejde i SuperTræneren. Dens elementer af gamification med stjerner og medaljer motiverer eleverne til at yde en ekstra indsats i SuperTrænerens univers. Faktisk bliver halvdelen af alle SuperTræner-opgaver løst uden for skoletiden.

Da opgaverne er tilpasset den enkelte vil eleven opleve at blive mødt på sit eget matematiske niveau og derved have mulighed for på egen hånd at accelerere sine matematiske færdigheder.

Hvis eleven føler sig udfordret og har brug for hjælp til en opgave i SuperTræneren, har hun altid mulighed for at anvende “hjælp”-knappen. Her vil hun få vist en video af, hvordan en lignende opgave skal løses og dermed få støtte til at løse opgaven, der gav udfordringer.

SE VIDEOGUIDEN: Elevens arbejde med SuperTræneren

#3 Planlæg og målret SuperTræner-indhold

Du har som lærer forskellige muligheder for at planlægge og målrette indhold fra SuperTræneren til elevernes kalender. Du kan fx:

  • vælge indhold og planlægge til eleverne
  • afgrænse indholdet inden for et emne
  • planlægge blandede opgaver med emner tilpasset den enkelte elevs faglige huller.

Det giver dig flere muligheder for at målrette elevernes adaptive arbejde og støtte op om de emner, eleverne arbejder med i den øvrige undervisning.

SE VIDEOGUIDEN: Planlæg indhold fra SuperTræneren

#4 Dyrk fællesskabet med SuperTrænerens medaljejagt

Du kan lave en medaljejagt i SuperTræneren i undervisningen. Medaljejagten er et fælles projekt, hvor klassen i samlet flok skal samle så mange medaljer som muligt. Aktiviteten skaber fællesskab om SuperTræneren og alle kan deltage på lige fod, når deres niveau er sat rigtigt.

Læs mere om medajlejagten her

Du kan naturligvis finde medaljejagten som aktivitet på MatematikFessor.dk. Du skriver blot medaljejagt i SuperSøgeren.

Hvis du er logget ind på portalen, kan du også komme direkte til aktiviteten ved at klikke her.

#5 Få overblikket med masser af statistik

Du kan få et hurtigt overblik over dine elevers svage og stærke sider i SuperTræneren. Det gør du ved at klikke på den avancerede visning, når du er inde på en elevs SuperTræner-side.

I statistikken kan du få overblik over elevens niveau inden for forskellige matematiske emner og målrette planlægningen til den enkelte elev.

Se videoguiden: Statistik og indstillinger i SuperTræneren

Prøv SuperTræneren i 30 dage

Har du endnu ikke prøvet SuperTræneren, så kan du og hele din skole få en prøveperiode. Det koster naturligvis ikke noget.

Læs mere og udfyld formularen her

Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 3 hverdage.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search