3 nyheder i Bogreolen du ikke må gå glip af

Hvis du ikke har brugt Bogreolen på MatematikFessor for nylig, så kan du glæde dig til, at Bogreolen har fået et helt nyt look, en masse nye funktioner og en ny ligningsbog.

Nyt look

Når både du og eleverne går ind i Bogreolen fra henholdsvis Lærerværelset og elevsiden, vil I se, at Bogreolen har fået et helt nyt look. På elevsiden vil eleven få vist bøger, som svarer til deres UNI-C klassetrin. 

Som lærer vil du som udgangspunkt få vist alle bøgerne, men du kan med et enkelt klik sortere i intervallet.

Nem adgang til undervisningsforløb

En anden af de 3 nyheder i Bogreolen på MatematikFessor er, at du som lærer får vist digitale undervisningsforløb, som du kan tildele dine hold direkte fra Bogreolen. Undervisningsforløbene består typisk af opgavesæt og lektioner, som redaktørerne hos MatematikFessor har sammensat.

SE OGSÅ VIDEOGUIDE: Bogreolen

Hvis undervisningsforløbet indeholder opgavesæt eller lektioner, som du ikke synes, dine elever skal arbejde med, kan du nemt slette dem fra forløbet. Du skal blot tildele indholdet til dine elever. Derefter klikker du på den orange kasse øverst i menuen og vælger Tildel indhold. Her kan du så vælge at slette indhold, inden du sender det til dine elever.

LÆS OGSÅ: Bogreolen støtter børnene i deres eget tempo

I de enkelte kapitler vil du også blive præsenteret for aktiviteter. De består bl.a. af en beskrivelse og en vejledning, tips og differentieringsmuligheder samt eventuelt af materiale til aktiviteten.

Vær opmærksom på, at du naturligvis kan printe både aktiviteten og materialet, så du har det lige ved hånden, når du står i en undervisningssituation.

Ny ligningsbog til udskolingen

Ligningsbogen er tiltænkt lærere og elever i udskolingen. Bogen tilbyder en stor variation af ligninger, som giver gode muligheder for at lærere og elever sammen kan udforske ligningsbegrebet.

Med bogen bliver elever og lærere taget i hånden og ført godt gennem ligningens univers. Helt fra introduktion til slutningen af udskolingen. 

Bogen er inddelt i fire kapitler og bogen indeholder 13 forskellige ligningstyper, som hver optræder i op til 10 forskellige varianter. Herved stifter eleverne bekendtskab med de forskellige vanskeligheder, der kan opstå under ligningsløsning.

Som lærer vil du kunne se, at der til hvert kapitel er tilknyttet undervisningsforløb. Når du klikker på dem, kan du sende indholdet til dine elever. Snart vil du desuden kunne finde vejledninger til de forskellige tests. De bliver lagt ind som aktiviteter og dermed også tilknyttet de enkelte kapitler.

Når du er logget ind på MatematikFessor.dk, kan du se ligningsbogen her.

Vi håber, at du får glæde af de mange tiltag og nyheder i Bogreolen.

Rigtig god fornøjelse!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search