2 efterspurgte features på MatematikFessor

Notifikation i forbindelse med feedback

I den seneste tid hvor den mundtlige feedback til eleverne for manges vedkommende er blevet erstattes af en skriftlig feedback, har vi på MatematikFessor fået en del henvendelser om vores feedback-feature. Nogle elever får ikke læst feedbacken, da de ikke har opdaget at deres lærer har givet den, og andre elever har haft svært ved at finde ud af, hvor feedbacken findes.

Det har vi lyttet til og vi har derfor udviklet et simpelt notifikationssystem til MatematikFessor, som giver eleverne en påmindelse når læreren har givet feedback til dem. På elevens side vil det se sådan ud, når en lærer har skrevet feedback til en elev:

Emne på SuperTræner-opgaver

En anden efterspurgt feature på MatematikFessor er, at det som lærer skal være muligt at se emnet på de SuperTræner-opgaver man er igang med at planlægge til sin klasse. Dette har vi nu lavet en løsning på, så det på lærerværelset nu fremgår hvilket emne SuperTræneren er sat til at give spørgsmål i. Her på skærmbilledet er det markeret hvor du kan se emnet på de SuperTræner-opgaverne du er igang med at planlægge:

Recent Posts

Start typing and press Enter to search