Velkommen til

FESSORS  FORUM

– stedet, hvor du lærer at bruge MatematikFessor som et
stærkt værktøj til at forenkle og optimere din hverdag

Fessors Forum

Bliv dus med MatematikFessor

Tid er en knap ressource i den danske folkeskole. MatematikFessor hjælper dig med at rette opgaver og minimere tid til planlægning og forberedelse. Portalens gigantiske værktøjskasse gør det nemt og hurtigt for dig at optimere din undervisning, når blot du kender portalen og dens muligheder.

På Fessors Forum finder du guides, videoer og materiale, der gør det nemt at lære at bruge MatematikFessors funktioner og udnytte portalens mange faciliteter. MatematikFessor er spækket med undervisningsmateriale lige til at hente og bruge. Det dækker alle klassetrin og lever naturligvis op til Fælles Mål.

Nyheder

Seneste nyt

[ivan_posts ivan_img_size=”full” ivan_columns=”1″ c_id=”.vc_1488452371099″ title_css=”font-size:15px;” loop=”size:4|order_by:date|post_type:post|categories:70″]

Lærer til lærer

En lærer fortæller

Mød matematiklærer Line Hovgaard fra Broskolen i Korsør og hør hende fortælle, hvad det giver hende at koble MatematikFessors materialer på den daglige undervisning. Line fortæller også om, hvordan hun bruger Fessors statistikker, ’live’ statistikken og Fessors videoer til.

Har du lyst til at lade dig inspirere af andre kolleger derude, så klik ind på interviews og læs mere. Du kan også læse artikler bragt i medierne om, hvordan vi i samarbejde med lærere har gennemført et koncentreret læringsforløb med SuperTræneren til at give eleverne et markant karakterløft på få uger.

Produkter

Det vi kan

Support

Brug for hjælp midt i timen

Vores supportere sidder klar til at hjælpe dig på chat, mail og telefon alle hverdage kl. 8-15.  Her kan du stille spørgsmål til alt om MatematikFessor. Du kan få svar på tekniske udfordringer, funktionelle spørgsmål eller ting, som du måske bare ikke lige synes, du kan få til at virke.

Chat

Du finder chat’en nederst i højre hjørne, når du er logget ind på MatematikFessor.dk

Support

Du altid velkommen til at kontakte vores support alle hverdage kl. 8-15.

Salg

MatematikLøft

Er du interesseret i at høre om MatematikLøft, så kontakt Thomas Køier.

MatematikFessor

For salg af abonnement på MatematikFessor kontakt Clio Online alle hverdage kl. 8-15.

Start typing and press Enter to search