Planlæg undervisningen med MatematikFessor

MANGLER INDHOLD! 

Lærerværelsets forside

På de følgende sider kan du læse om vores indhold på sitet og få inspiration til, hvordan du inddrager indholdet i din planlægning.

På forsiden af lærerværelset finder du øverst en menubjælke.
Under menubjælken har vi valgt at samle nogle af de genveje fra menubjælken, som vi ved lærerne bruger mest.
Disse genveje henviser vi til gennem folderen.

Hold:
Under genvejene finder du overskriften ”Mine hold”.

For at du kan give dine elever lektier for, skal du først og fremmest oprette et hold. Dette gøres ved at klikke på knappen ”+ Opret nyt hold” og derefter udfylde det du bliver spurgt om.

Favorithold:
Ud for hvert at dine hold er der en lille stjerne. Klikker du på stjernen, gør du dit hold til et favorithold, og holdet vil nu lægge sig øverst på listen. Hvis du har flere favorithold lægges de i alfabetisk rækkefølge.

Genveje:
I genvejsområdet under den første overskrift ”Indhold”, kan du komme direkte til planlægning af undervisningsforløb og opgavesæt. Du kan også gå på opdagelse i vores aktiviteter, bogreol og PDF-Opgaver.

I genvejsområdet under den anden overskrift ”Planlægning”, kan du komme direkte til planlægning af lektier og årsplan samt se de lektier og årsplaner, du har planlagt. Planlægningsfunktionerne bliver uddybet senere i folderen.

TIP. Hvis du ønsker at se din planlagte årsplan for et givent hold, kan du klikke på ikonet ”Vis årsplan” (Se på billedet ovenfor).

I genvejsområdet under den tredje overskrift ”Indsigt” kan du komme direkte til vores notefunktion. Her kan du følge med i, om dine elever har lavet noter til deres opgavesæt. Du kan læse dem og kommentere på dem.
Du kan også komme direkte til funktionen ”Analyse – Skole-hjem”, som du f.eks. kan benytte til en skole-hjem samtale. Denne funktion kan give dig et samlet overblik over dine elevers aktivitet på matematikfessor for en kortere eller længere periode. Du kan dermed dykke ned i den enkelte elevs statistik.
Du kan med fordel også benytte funktionen som en månedlig status, hvis du ønsker at følge dine elever mere regelmæssigt.

I genvejsområdet under den fjerde overskrift ”Hjælp” kan du se et udvalg af vores hjælpevideoer.

TIP. Klikker du på ikonet med spørgsmålstegnet, der ligger øverst til højre, vil du altid  finde specifikke hjælpevideoer, der knytter sig til den enkelte side, som du står på.

Planlægning:
Når du har klikket på boksen ”Planlæg lektie”, får du mulighed for at tilføje nedenstående indhold. (Vær opmærksom på at GeometriFessor og SuperTræneren er tilkøbsmoduler)

Planlæg opgavesæt

I vores opgavebase har vi en masse forskellige opgavesæt knyttet til hvert emne.
Derudover har vi oprette nogle koncepter, som kan benyttes i forskellige sammenhænge.

Søgning:
I en simpel søgning kan du kan søge på klassetrin, emner, koncepter og i hvilken pulje du ønsker at søge i.

Indholdsfortegnelse

[ivan_list num_type=”opaque” c_id=”.vc_1485511616483″ mark_css=”color:#253640;”]

 

[/ivan_list]
  • HEIDI THRANE
    HEIDI THRANE Redaktør

Start typing and press Enter to search