Kom godt i gang (København)

Kender du MatematikFessor? Måske bruger I allerede MatematikFessor i undervisningen, for det gør 75 % af de danske skoler. Men måske er du ny lærer, måske har du snuset til systemet uden rigtig at komme i gang, eller måske vil du bare gerne have et motiverende indspark til at spare tid i hverdagen og opgradere din undervisning med digital matematik?

På kurset viser vi dig, hvordan du bruger MatematikFessor til at differentiere undervisningen. Faktisk sker det næsten af sig selv, at alle elever får udfordringer på netop deres niveau, ligesom systemet retter ”dine opgaver” helt automatisk og fører statistik over dine elever.

Du sparer tid på at rette opgaver og kan målrette din støtte til den enkelte elev endnu bedre. Du får hjælp til at planlægge opgaver og give lektier for – kort sagt du får vist de basale funktioner i MatematikFessor, så du kommer rigtig godt i gang.

Forudsætninger

  •  Din skole har adgang til MatematikFessor

Kursusindhold

  • Opret hold
  • Planlæg lektie
  • Se resultat
  • Hands on

Skulle du blive forhindret i at deltage efter tilmelding, er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer før til [email protected]. Udeblivelse uden afbud koster 250 kr.

Dato

25 okt 2017

Tid

09:00 - 12:00
Kategori

Kursusholder

Morten Rasmussen

Start typing and press Enter to search