Mød MatematikFessor på Skolemessen 2019

Efter en veloverstået Læringsfestival er vi klar til at gentage succesen til den årlige Skolemesse den 10. og 11. april 2019 i Aarhus Congress Center. Som i Bella Center kan du i år finde os to steder: stand 21a – MatematikFessor og stand 109 – MatematikLøft.

Stand 21a: EduLab / MatematikFessor

Mød vores markedskonsulenter og redaktører på stand 21a i Kongresssalen. Her vil de stå klar til at vise dig den store bredde i MatematikFessors indhold, samt hvordan du kan optimere din arbejdsdag.

Var du forbi vores stand sidste år, kan vi godt love, at vi har en masse nye ting at vise frem denne gang. Siden sidst har vi blandt andet fået det nye planlægnings- og søgeværktøj “SuperSøgeren” og en ny elevside. Derudover er i-bøgerne “Grundforløbet i Gymnasiet” og “Historisk matematik” kommet til i Bogreolen på MatematikFessor.

Med en portal i konstant udvikling har vi selvfølgelig også nye ting på vej. Du kan blandt andet glæde dig til at høre mere om FessorDysten – vores store matematikkonkurrence, der løber af stablen i maj måned.

Vi præsenterer dig også gerne for tilkøbsprodukterne GeometriFessor og SuperTræneren og giver din skole en prøveperiode, så I kan teste det af derhjemme. Hvis du allerede har adgang til SuperTræneren og GeometriFessor, kan vi helt sikkert også ryste et par pro-tips ud af ærmet til dig.

Prøv vores nye VR-oplevelse – det antikke Grækenlands matematik

På MatematikFessor standen kan du også få et smugkig ind i vores nye Virtual Reality-univers – et stort trækplaster på Læringsfestivalen. Her besøger du det antikke Grækenland – en tidsperiode, som har spillet en stor rolle for matematikken. Du vil opdage matematiske begreber og interagere med omgivelserne. Hvis du har mod på det, kan du vandre frit rundt, som du har lyst til.

Du kan også se vores nyeste materiale om de antikke græske matematikere, som allerede ligger på MatematikFessor. Så på med VR-brillen og start din matematiske oplevelse sammen med Fessor.

Hvor og hvornår: Stand 21a kl. 10-12 og igen kl. 13-15.

Stand 109: EduLab / MatematikLøft

På stand 109 på Balkonen kan du møde en af vores eksperter i MatematikLøft og unge matematiktrænere, der tager med ud på skolerne og hjælper med at undervise. De kan fortælle alt om vores populære MatematikLøft, samt hvordan vi kan hjælpe din skole.

MatematikLøft er kort fortalt et koncept, hvor vi løfter elever fagligt ved blandt andet at lave intensive læringsforløb ved brug af MatematikFessor, uddannelse af lærere m.m.

Gratis oplæg om MatematikLøft og vores forskningssamarbejder

Onsdag den 10. april kan du høre Stifter & CEO hos EduLab, Kasper Holst Hansen, fortælle om, hvordan EduLabs MatematikLøft har skabt faglige resultater og løftet elevernes motivation. Du får desuden værktøjer til selv at lave et fagligt løft ved brug af MatematikFessor og bliver klog på EduLabs forskningssamarbejder med KU og DPU om fremtidens teknologier og didaktik på portalen.

Hvor og hvornår: Oplægslokale 1 kl. 12-12.45.

Husk at komme i god tid, da der er et begrænset antal pladser. Til Læringsfestivalen var der fuldt hus, og vi måtte lukke døren før tid.

Følg os på Facebook, hvor du løbende vil få opdateringer om messen.

Vi glæder os til at se dig!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Gør som over 1.500 andre matematiklærere

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!