Mød MatematikFessor på Danmarks Læringsfestival 2019

Den 13. og 14. marts 2019 er det igen tid til den årlige Læringsfestival i Bella Center, og Fessorteamet ser frem til at møde jer. Som noget nyt kan du i år finde os på to steder: stand 274 – MatematikFessor og stand 208 – MatematikLøft.

Stand 274: EduLab / MatematikFessor

På vores MatematikFessor stand står vores markedskonsulenter klar til en snak. Har du tid, kan du få et par gode tips til, hvordan du bruger portalen bedst muligt i din undervisning. Du kan også høre om alt det nye, der er kommet siden sidste år såsom SuperSøgeren, den nye elevside og vores nyeste bog i Bogreolen “Grundforløbet i Gymnasiet”.

Vi præsenterer dig også gerne for tilkøbsprodukterne GeometriFessor og SuperTræneren og giver din skole en prøveperiode, så I kan teste det af derhjemme. Hvis du allerede har adgang til SuperTræneren og GeometriFessor kan vi helt sikkert også ryste et par pro-tips ud af ærmet til dig.

Vi løfter desuden sløret for alt det nye, der er på vej. Du kan blandt andet glæde dig til at høre mere om FessorDysten, vores store matematikkonkurrence, der løber af stablen i maj måned.

Begge dage har du også mulighed for at møde en af vores FessorAmbassadører, der kan fortælle om, hvad det kræver at blive ambassadør for MatematikFessor.

Prøv vores nye VR-oplevelse – det antikke Grækenlands matematik

På MatematikFessor standen kan du også få et smugkig ind i vores nye Virtual Reality-univers. Her besøger du det antikke Grækenland – en tidsperiode, som har spillet en stor rolle for matematikken. Du vil opdage matematiske begreber, interagere med omgivelserne og hvis du har mod på det, kan du vandre frit rundt, som du har lyst til.

Du kan også se vores nyeste materiale om de antikke græske matematikere og få en god snak med os om mulighederne i netop din undervisning. Så på med VR-brillen og start din matematiske oplevelse sammen med Fessor.

Hvor og hvornår: Stand 274 kl. 10-12 og igen kl. 13-15.

Stand 208: EduLab / MatematikLøft

På MatematikLøft standen kan du møde en af vores MatematikLøfteksperter og unge matematiktrænere, der tager med ud på skolerne og hjælper med at undervise. De kan fortælle alt om vores populære MatematikLøft, samt hvordan vi kan hjælpe din skole.

MatematikLøft er kort fortalt et koncept, hvor vi løfter elever fagligt ved blandt andet at lave intensive læringsforløb ved brug af MatematikFessor, uddannelse af lærere m.m.

Gratis oplæg om MatematikLøft og EduLabs forskningssamarbejder

Onsdag den 13. marts kan du høre Stifter & CEO hos EduLab, Kasper Holst Hansen, fortælle om, hvordan EduLabs MatematikLøft har skabt faglige resultater og løftet elevernes motivation. Du får desuden værktøjer til selv at lave et fagligt løft ved brug af MatematikFessor og bliver klog på EduLabs forskningssamarbejder med KU og DPU om fremtidens teknologier og didaktik på portalen.

Hvor og hvornår: Oplægslokale 16 kl. 13.15-14.00.

Følg os på Facebook, hvor du løbende vil få opdateringer om messen.

Vi glæder os til at se dig!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Gør som over 1.500 andre matematiklærere

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!