Deltag i MatematikFessors julekalender 2018

For 7. år i træk kan du og dine elever deltage i MatematikFessors digitale julekalender og dyste om et FessorLøb, karameller og diplomer til jeres klasse. Læs med og bliv klogere på, hvordan din klasse kan blive en af de flittige vindere.

Svar på små grublerier hver dag

Fra den 1. til den 24. december har alle elever og lærere med adgang til MatematikFessor mulighed for at deltage i MatematikFessors julekalender. Den foregår i år i et hyggeligt klasselokale pyntet med julelys, guirlander og juletræ. Hver dag kan eleverne åbne en låge i kalenderen og svare på dagens matematiske julespørgsmål. Spørgsmålene vil komme i kategorien ”små grublerier” og være differentierede i forhold til klassetrin, så alle fra 0.-10. klasse kan være med.

Eleverne finder julekalenderen under det røde faneblad “Julekalender”, når de er logget ind på portalen. Som lærer skal du vælge “MatematikFessor.dk” i øverste venstre hjørne i stedet for “Fessors Lærerværelse” og herefter er fremgangsmåden den samme som eleverne.

Få en forsmag på årets julekalender her:

 

Få hele klassen med og øg jeres vinderchancer

I julekalenderen får eleverne et nyt spørgsmål hver dag, som de selv kan gå ind og besvare. Det er dog oplagt at afsætte tid til at arbejde med spørgsmålene parvis eller i plenum i klassen, de dage I har matematikundervisning. På den måde kan du også bedre sikre, at alle dine elever får indtastet svaret til hvert spørgsmål i julekalenderen. Det vil forbedre klassens vinderchancer, idet det handler om at få så mange besvarelser fra klassens elever om muligt.

I behøver ikke svare på spørgsmålene på dagen, men kan eksempelvis sagtens åbne weekendens og mandagens låger og svare på dem alle om tirsdagen.

Præmier til de 25 flittigste klasser

Julekalenderen kan blandt andet bruges til en venskabelig dyst mod de andre klasser på skolen. Derudover er det en landsdækkende julekalenderdyst med præmier til de 25 flittigste klasser.

Førstepræmien er et lille FessorLøb overleveret af MatematikFessor i egen høje person, som hele skolen kan få glæde af, samt et diplom og karameller til klassen. De resterende 24 vindere får tilsendt karameller og et diplom.

Vinderne offentliggøres den 27. december på vores Facebookside, MatematikFessor og inden du logger ind på MatematikFessor.dk, hvor der linkes til et indlæg her på FessorsForum.

Vi håber, at du og dine elever får en god december og har lyst til at deltage i vores matematiske julekalender!

Piiiiiiist. Har du ikke adgang til MatematikFessor? Få en måneds prøveperiode på hele portalen. Så kan du både deltage i julekalenderen og prøve alle de andre ting, portalen har at byde på. Du kan også kontakte vores salgsafdeling på salg@edulab.dk.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Gør som over 1.500 andre matematiklærere

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, og få e-mails med vores bedste tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning.

Hvilke trin underviser du på?

You have Successfully Subscribed!